Webbmarkis

www.webbmarkis.se Nätbutik  Butik Ändra uppgifter
Ni väljer, mäter och beställer själva och webbmarkis levererar markisen till den adress ni väljer.

Webbmarkis, grundat av Bert Karlsson, har sitt säte i Lysekil på västkusten. Bert Karlsson har 25 års erfarenhet av försäljning, tillverkning och montering av alla typer av solskydd. Den tidigare verksamheten har i första hand byggt på regional försäljning men med webbmarkis.se tas försäljningen av högkvalitativa markiser ut i landet.

Webbmarkis vill erbjuda dig som kund möjligheten att i lugn och ro kunna välja och beställa en måttanpassad kvalitetsmarkis som passar precis till era fönster. För att säkerställa att den markisväv ni väljer verkligen motsvarar era förväntningar finns naturligtvis möjligheten att beställa vävprover för påseende innan ni gör er beställning. För att monteringen ska gå enkelt finns tydliga monteringsanvisningar på vår hemsida till er hjälp. Vi rekommenderar att ni läser igenom dessa innan beställningen görs.

Vi samarbetar med Sandatex, Hestra Markisfabrik samt ett flertal andra svenska leverantörer. Detta är pålitliga leverantörer av högkvalitativa solskyddsprodukter vilket borgar för god köptrygghet för dig som kund.

Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Lycka till!

Hälsningar webbmarkis.se
Telefon: 0523-126 30
E-post: info@webbmarkis.se
Besöksadress: Ange adress för att visa karta
Hemsida: www.webbmarkis.se
Länkguiden är ett sökbart och lättnavigerat företagsregister där alla tillverkare av produkter inom områdesrubrikerna får vara med gratis.

Företag erbjuds också möjlighet att synas lite extra för att sticka ut ur mängden. Betalande tillverkare får ligga före de som inte betalat, visa logotyp, bilder och företagsbeskrivning.

Även återförsäljare av produkter inom området kan få ligga med i registret mot betalning.

Kontakta gärna våra säljare för mer information.
Webbmarkis
Företaget syns under följande kategorier:
Trädgård, Solskydd, VVS