815 kvm: Svennis svårsålda herrgård är till salu igen

Uppdaterad 2 augusti 2013 11:42 · Publicerad 2 augusti 2013 09:25 · postad i Arkitektur · taggad med Svennis, Herrgård, Björkefors herrgård

Kika in bakom dörrarna på fotbollstränaren Sven-Göran "Svennis" Erikssons 40-miljonersherrgård i Värmland.

815 kvm: Svennis svårsålda herrgård är till salu igen

I Sunne hittar du just nu en 815 kvadratmeter stor herrgård till salu. Det är fotbollstränaren Sven-Göran "Svennis" Eriksson som tröttnat på att betala för ett boende som han inte längre nyttjar. Enligt en artikel på Svd.se bor hans barn utomlands, hans pappa har flyttat och hans mamma har gått bort, och personligen besöker han sällan sitt miljonpalats Björkefors Herrgård. 

Björkefors Herrgård kök

Björkefors Herrgård matsal

Utgångspriset ligger på 40 miljoner kronor. För det får köparen en totalrenoverad herrgård med 815 kvadratmeter boyta fördelad på 12 rum och 7 badrum. Personen får också 2,5 hektar mark där denne hittar såväl en sjövilla, egen udde, båthamn, boulebana, tennisbana, 4-bilsgarage och två lusthus. Tycker du att det verkar jobbigt att springa i trappor mellan de tre våningsplanen i herrgården finns det dessutom en hiss.

Björkefors Herrgård spa och relax

Björkefors Herrgård spa och relax.

Herrgården har varit till salu en gång tidigare men blev inte såld. Nu har Svennis dock bytt mäklare och den nya mäklaren har goda förhoppningar om att få till en försäljning.

Länk: Fler bilder hos mäklaren

Elina Blom Westergren

Skriv en kommentar :)
Håll koll på läget - få vårt populära nyhetsbrev

Utvalda inspirationsbilder

Skriv en kommentar :)

Kommentarstext

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <br> <p>

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Tillåtna HTML-taggar: <p> <br>
(verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.